Video – Renumitul Dr. Menis Yousry. În primul an este hotărâtă toată viaţa noastră în funcţie de relaţia şi conexiunea cu mama.

Video – Renumitul Dr. Menis Yousry. În primul an este hotărâtă toată viaţa noastră în funcţie de relaţia şi conexiunea cu mama.

Într-un excelent interviu acordat în emisiunea „România diversă” pentru TVR Iaşi, Dr Menis Yousry spune niște lucruri foarte importante despre noi ca copii, părinți și parteneri. Sunt extrem de incomode, dar foarte adevărate.

Nu, parentingul nu funcționează dacă noi suntem „praf” în relația cu noi înșine și în relația cu partenerul de viață.

Relaţia dintre mamă şi copil este cu adevărat critică în primul an de viaţă.

În primul an este hotărâtă toată viaţa noastră, în funcţie de relaţia şi conexiunea cu mama. Aceasta ne determină relaţiile ulterioare, stilul de a conduce, comunicarea.

Totul se întâmplă în primul an de viaţă şi este datorat conexiunii dintre mamă şi copil.

De aceea este foarte important, pentru sănătatea mentală a copiilor noştrii, să le oferim timp de calitate.

Dr. Menis Yousry lucrează ca terapeut de peste 20 de ani cu oameni din întreaga lume. Foloseşte competenţele sale inovative, dobândite prin experiența sa profesională în psihologie şi cercetarea celor mai recente studii pe memorie şi amintiri, precum și propria cercetare pe tema conştiinţei umane.

Dr. Menis Yousry este de formare terapeut de familie şi educator, speaker internațional de succes, autor şi facilitator. Este licențiat în psihologie, cu formare profesională în Teoria Familiei şi Terapia de cuplu, masterat în Terapia de Familie, Supervizor calificat în Terapia de Familie şi doctorat în Psihoterapie Familială. A lucrat timp de 15 ani ca psihoterapeut sistemic de familie, psiholog și terapeut de familie principal în Sistemul Naţional de Sănătate al Marii Britanii. De asemenea, este fondatorul primului Serviciu Familial specializat în cadrul Sistemului Naţional al Marii Britanii.

 

Munca Dr-lui Menis Yousry în neurobiologie, psihologie, terapie sistemică şi comportament uman, a condus la publicarea celei de a două cărţi, numită ‘Discover Your Hidden Memories and Find The Real You’ (DESCOPERĂMEMORIA TA ASCUNSĂ ȘI GĂSEȘTE-ȚI ESENȚA), la editura Hay House, lider mondial în publicaţiile cu tematica minte, corp şi spirit. Cartea a fost publicată în 7 limbi diferite.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Pinterest